Onze kantoorruimtes

Kantoorruimte huren in hartje Uden

Bij de Bovenkamer heb je keuze uit verschillende soorten kantoorruimtes, van 10 m2 tot circa 25 m2 groot. In ons kantoorverzamelgebouw ontmoet je andere ondernemers die net als jij optimaal willen werken in een leuke omgeving.

Elke kantoorruimte is uitstekend uitgerust. Je maakt gebruik van super snel internet (vast en WIFI), goed meubilair en een telefoonaansluiting. Daarnaast profiteer je van de voorzieningen in het pand zoals een luxe vergaderruimte, keuken en een grote gezamenlijke lunchtafel waar je eventueel ook kunt werken.

Compleet ingericht kantoor

Eigen parkeergarage

Vergaderzaal met beamer

Keuken met Nespresso apparaat

Je huurt al een privékantoor, compleet ingericht vanaf € 395,- per maand

Meer weten over onze kantoorruimtes?

Maak direct een afspraak en kom vrijblijvend een kijkje nemen.

Kantoorruimte voorzien van alle gemak

Het pand telt 10 kantoorunits van 10 tot 25m2, een compleet ingerichte vergaderkamer (12 personen), een pantry met Nespresso-machine, 2 toiletgroepen, een aparte ontvangstruimte, een centrale zitruimte, 10 overdekte parkeerplaatsen en 6 bezoekersparkeerplaatsen. Het pand is bovendien voorzien van airconditioning, een alarmsysteem, toegangscontrolesysteem en een snelle internetverbinding.

Bij de Bovenkamer huur je slim, dus all-in: een luxe ingerichte kantoorunit in hartje Uden, inclusief meubilair, aansluitingen, verzekeringen, schoonmaak, beveiliging en gebruik van de algemene ruimten. Wil je gebruik maken van een parkeerplaats, vergaderruimte, telefoonservice, financieel-administratieve ondersteuning en/of catering? Ook dat kan. De kosten worden verrekend via jouw maandelijkse factuur

Kantoorruimte in een dynamische omgeving

In een professionele omgeving tussen andere ondernemers je bedrijf runnen? Onze kantoorruimtes bieden je de privacy van een normaal kantoor met de voordelen van een kantoor verzamelgebouw. Ideaal voor jou als startende ondernemer, ZZP’er, freelancer, klein MKB’er of startup. Het werken in een omgeving met andere ondernemers bied vele voordelen. Zo breid je je professionele netwerk eenvoudig uit, kunnen samenwerkingen ontstaan en werk je in een inspirerende omgeving.

De Bovenkamer geeft jou als ondernemer alle ruimte om succesvol te kunnen ondernemen. Naast onze kantoorvoorzieningen bieden wij ook een aantal zakelijk services. Zo kun je als ondernemer bij de Bovenkamer en zakelijk postadres registreren of je telefoon laten beantwoorden. Dit geeft jou mogelijkheden om je bedrijf verder te professionaliseren.