fbpx

Moderne kantoorruimte

Kantoorruimte in hartje Uden

Huren vanaf €398 ex. BTW per maand

Compleet
ingericht kantoor

Een eigen
parkeergarage

Vergaderzaal
met beamer

Keuken
met Nespresso

Kantoorruimte in een dynamische omgeving

De Bovenkamer is een uniek kantoorverzamelgebouw met een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het pand ligt in het centrum van Uden en bied je zowel de ruimte als de faciliteiten om prettig te werken.
Een oase van stijl De Bovenkamer is uniek door haar compacte, sfeervolle karakter. De lichte kantoorruimten zijn ingericht met kwalitatieve meubelen en materialen, net als de ontvangstruimte. Een prettige plek, die uitnodigt om even een praatje te maken met kantoorgenoten of gezellig samen te lunchen. Deze algemene ruimte kan gemakkelijk worden omgebouwd voor een bedrijfsborrel of een informele presentatie.

Voorzien van alle gemakken

Ingericht op zakendoen. Het kantoorgebouw telt 10 kantoorruimtes van 10 tot 25m2, een compleet ingerichte vergaderruimte (12 personen), een pantry met Nespresso-machine, 2 toiletgroepen, een sfeervolle ontvangstruimte, 10 overdekte parkeerplaatsen en 4 bezoekersparkeerplaatsen. Het gebouw is voorzien van airconditioning (koeling en verwarming), een alarmsysteem, toegangscontrolesysteem en een snelle internetverbinding.

Maak een afspraak voor een bezichtiging

Bel direct 0413 246 391 of stuur ons een whatsapp 06 531 399 10