Het gebouw

De Bovenkamer is een uniek kantoorverzamelgebouw met een stijlvolle en exclusieve uitstraling. Het compleet nieuwe pand ligt in het centrum van Uden en biedt u zowel de ruimte als de faciliteiten om prettig te werken. De ideale werkomgeving voor kleine bedrijven en ondernemers / ZZP’ers. Bent u erbij? Neem contact met ons op.

Ingericht op zakendoen

Het pand telt 10 kantoorunits van 10 tot 25m2, een compleet ingerichte vergaderkamer (12 personen), een pantry met Nespresso-machine, 2 toiletgroepen, een aparte ontvangstruimte, een centrale zitruimte, 10 overdekte parkeerplaatsen en 6 bezoekersparkeerplaatsen. Het pand is bovendien voorzien van airconditioning, een alarmsysteem, toegangscontrolesysteem en een snelle internetverbinding.

Een oase van stijl

De Bovenkamer is uniek door haar compacte, sfeervolle karakter.
De lichte, geluidsgeïsoleerde kantoorruimten zijn ingericht met kwalitatieve meubelen en materialen, net als de centrale ruimte. Een prettige plek, die uitnodigt om even een praatje te maken met uw kantoorgenoten of gezellig samen te lunchen. Deze algemene ruimte kan gemakkelijk worden omgebouwd voor een bedrijfsborrel of een informele presentatie.


Bel mij terug